Cautare

228 de rezultate pentru "cordos paturi huedin" (4.12 secunde)
Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie are o capacitate de 473 de paturi si trateaza pacienti cu patalogie grava si foarte grava din intreaga tara.
De asemenea, trebuie luata in calcul si posibilitatea intreruperii circulatiei pe unele drumuri, iar in acest caz din autovehicul nu trebuie sa lipseasca haine groase, paturi, alimente, apa si unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto.
Avem nevoie de mai multe paturi. Ne trebuie un plan national care sa cuprinda toate aceste segmente. Trebuie conturat acest plan si corect finantat, atrage atentia Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.
Se cade tot crestinului, muierii si barbatului, doua paturi sa aiba de asternutul lor si de ei si sa se culce duminica si intr-alte zile sfinte si la praznice domnesti si in saptamani mari, iara nu sa se tavaleasca de-a pururiea ca porcii intr-un tina, informau autorii volumului Medicina si Farmacia in trecutul romanesc.
Doctorul Alis Grasu spune ca, pana la sosirea ambulantei, persoana trebuie protejata de frig, sa fie dusa intr-o incinta incalzita, sa fie inlocuite hainele ude cu haine uscate sau sa fie invelita in paturi uscate si, apoi, sa fie chemata de urgenta ambulanta.
Voluntarii le-au dat paturi si mancare calda. - Este atat de frig si noaptea trecuta nu am reusit sa dormim, am stat in jurul focului pentru ca era foarte frig, cred ca au fost minus 16 sau 15 grade, a spus Amin, un refugiat din Pakistan.
In noul nostru apartament cu patru camere la care parintii mei au de platit rate pana ies la pensie curge apa pe zidul dormitorului care este la exterior si pe la toate ferestrele avem burleti facuti de mama si paturi pe la pragurile de usi ca sa mai domolim curentul de sub ele.
Acestia au distribuit alimente, apa si paturi celor nevoiasi, batrani si copii deopotriva. Romania Reala! Astazi am reintalnit saracia, neputința, singuratatea, gustul amar al copilariei traite fara jucarii, gerul de afara, frigul din case, dar si bucuria din ochii oamenilor carora cineva le-a deschis poarta.
Daca temperatura corpului scade treptat in timpul somnului, este esential sa nu-l supunem la o temperatura prea ridicata prin acoperirea straturi de pijamale si paturi, pentru ca riscati sa sufereti un disconfort care tulbura somnul.
Peste acestea se asezau paturi de roca dura, dupa care porneau in sens piramidal constructia propriu-zisa a zidurilor uriase. Din punct de vedere ingineresc, Vicina este o minune a tehnicii antice.
O alta conditie pentru acordarea sumei este ca nasterea copilului sa fie inregistrata intr-una din maternitatile din cadrul unitatilor sanitare cu paturi din capitala.
Se vrea simbolic pentru valorile pomenitei paturi sociale radicalizate, dar nu simbolizeaza decat profunda sa inadecvare, si inapetenta pentru democratie.
Bucurestenii si turistii sunt invitati la un ospat cu ceaune pline ce vor clocoti de zor cu cele mai gustoase tocanite de mistret, oaie inabusita la ceaun, carnuri aromate de vanat si pastrame in unt, bulz ciobanesc, mamaliga in paturi, iar gratarele vor sfarai pline de pastramuri, carnati si coaste haiducesti, cuptoarele vor coace de zor paine, pulpe de miel, purcei de lapte la cuptor, gaste si rate, iar protapurile vor sta rand si vor rumeni sute de kilograme de pastrama, berbecuti lasati la bait pentru ca aroma sa fie pe placul haiducilor si alte bunatati ce lasa gura apa oricarui gurmand.
Asta si nu paturi, mincare de la cantina de ajutor social sau medicamente la pachet. Traim totusi in Romania, nu in Burkina-Fasso.
Oricum ar sta lucrurile in interior, toata tevatura asta (inevitabila in cazul personalitatilor romanesti de mare… clasa) ii face pe romanii obisnuiti sa se gandeasca la diferentele de stil dintre cele doua paturi sociale.
Pina atunci insa, restul sint dezbateri sterile, despre cite seringi sint sau ar trebui sa fie, despre medicamente sau paturi de spital supraincarcate.
Pina acum Sanatatea, desi de stat, a servit unei paturi subtiri de medici, baronii sistemului, sa faca averi pe viata nefericitilor suferinzi.
Pina acum Sanatatea, desi de stat, a servit unei paturi subtiri de medici, baronii sistemului, sa faca averi pe viata nefericitilor suferinzi.
Una din datoriile edililor este si dotarea cu paturi, lopeti, galeti si chiar si vole pentru deszapezire, datorie destul de lesne de indeplinit, dar mai-marii comunelor si satelor noastre au alte prioritati:
Spitalul Judetean si Spitalul Militar au rezervat deja paturi ATI in acest. In paralel, in sectiile chirurgicale, se suplimenteaza stocurile de produse si se formeaza echipe de traducatori de ucraineana si rusa.
google-analytics.com